Microsoft Cyber Security Assessment

Migratie van bedrijfsdata naar de cloud brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Hoe zit het met cyberaanvallen, kwetsbaarheden, effectieve inzet van het securitybudget en naleving van wet- en regelgeving? Een Microsoft Cyber Security Assessment geeft u onmisbare inzichten.

Een razendsnelle beoordeling en aanbeveling

Microsoft Cyber Security Assessment inventariseert en beoordeelt snel de beveiligingsstatus van uw organisatie en beveelt verbeteringen aan. Geautomatiseerde tools verzamelen relevante data uit uw IT-omgeving, zoals servers, Endpoints, Active Directory, Azure AD, Microsoft 365-tenant en services, Azure-tenant, en Azure-resources. Deze informatie wordt vergeleken met best practices en beveiligingsaanbevelingen van Microsoft, aangevuld met een vragenlijst gebaseerd op het internationaal erkende CIS-raamwerk (CIS v8).

“Een hybride IT-omgeving is superveilig. Als je weet wat je moet doen.”

“Een hybride IT-omgeving is superveilig. Als je weet wat je moet doen.”

Een actieplan naar volledige veiligheid

Na het assessment ontvangt u een op risico's en feiten gebaseerd actieplan om de beveiliging van uw organisatie te verbeteren. Dit plan is geschreven voor zowel IT’ers als het managementteam. Zo kunnen verschillende stakeholders goed geïnformeerd de juiste beslissingen nemen om de cyberweerbaarheid van uw bedrijf te vergroten.